Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Familiekamer Antwerpen


Home » Familiekamer Antwerpen

Overweegt u een familiekamer in een hotel in het centrum van Antwerpen te boeken? Omdat u graag met familie wilt overnachten in deze prachtige stad? Heeft u reeds aan HotelO Kathedral gedacht? Zo niet, dan wordt het de hoogste tijd deze optie eens te overwegen. Ons hotel is een van de meest stijlvolle en moderne hotels in Antwerpen en heeft bovendien een zeer praktische ligging. Kiest u voor ons hotel, dan maakt u zeker en vast een goede keuze en geniet u van een comfortabel verblijf. Wij zien uw reservatie graag tegemoet!

Overnachten in hotel met familiekamer in hartje Antwerpen

Antwerpen stad kent natuurlijk vele hotels, maar echt comfortabel overnachten in het centrum van Antwerpen doet u bij HotelO Kathedral. Wat voor verblijf het ook betreft, ons hotel is gegarandeerd geschikt voor iedereen. Zo is het hotel heel geschikt als u er met de familie op uit wilt trekken. Ons hotel in Antwerpen beschikt ook over familiekamers, die uiteraard van alle benodigde voorzieningen zijn voorzien. Tevens heeft u uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Deze staat namelijk op slechts 100 meter afstand van ons hotel vandaan.

Te midden van een gamma aan bezienswaardigheden

Naast dat de kathedraal dichtbij HotelO Kathedral ligt, liggen ook een tal van andere bezienswaardigheden en activiteiten op boogscheut afstand van ons hotel in het centrum van Antwerpen. Binnen enkele minuten bereikt u te voet de Grote Markt en de Groenplaats. Wandelt u iets verder door, dan staat u op de Meir, dé winkelstraat van ’t Stad, of op de kaaien, waar u langs de Schelde kunt wandelen en Het Steen treft. Breng ook zeker een bezoek aan de hippe wijk Antwerpen Zuid!

Zien wij uw reservatie binnenkort tegemoet?

Komt u binnenkort overnachten in de familiekamer van HotelO Kathedral, een van de fijnste hotels in Antwerpen stad? U kunt eenvoudig en snel een overnachting boeken via onze website. Heeft u echter nog vragen? Dan kunt u die stellen aan een van onze medewerkers, die u kunt bereiken via het telefoonnummer +32 35008950.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen