fbpx

Informatie en huisregels

Hotel O – FAQ


Tijdens uw verblijf

– Check in start om 15u tot 21u. Indien u voor 15u arriveert, kijken we na of de kamer klaar is. Indien de kamer klaar is kan u reeds inchecken (op basis van beschikbaarheid). Het is ook mogelijk om na 21u in te checken, gelieve hiervoor de receptie te contacteren.  
– Check out is tot 11:00u. Een late check-out is mogelijk tegen betaling, neem hiervoor contact op met de receptie. 

– Ontbijt: Indien u geïnteresseerd bent in ons uitgebreid ontbijtbuffet kan u dit steeds ter plaatse reserveren voor 19,50 euro pp.

Wij serveren het ontbijt van:
Maandag tot vrijdag van 7:30 uur tot 11:00 uur
Weekends, vakantie en feestdagen van 8:30 uur tot 12:00 uur.

– Rookvrij hotel: Wij wensen u erop te attenderen dat Hotel O Kathedral een rookvrij hotel is.

– Bagageruimte: we hebben een bagageruimte beschikbaar voor onze gasten. Deze kan gebruikt worden voor het inchecken en na het uitchecken. (beschikbaar van 8u tot 21u)

– Parking: Ons hotel is gelegen in een autovrije zone. In de omgeving zijn er verschillende parking. Meer informatie betreffende parkeren kan u hier terugvinden.

 Huisdieren zijn niet toegelaten 

Betalingen: wij aanvaarden cash, Bancontact, Visa, Mastercard, American Express, Consumptiecheques

– Factuur: Heeft u een bedrijfsfactuur nodig voor uw verblijf? Gelieve ons dan de juiste gegevens alsook het BTW-nummer te bezorgen tijdens de check in.

– Bed Type: heeft u graag 2 aparte bedden? Gelieve dit op voorhand door te geven.

– Babybed voor kinderen tot 4 jaar beschikbaar aan 15 euro. Gelieve op voorhand de receptie te verwittigen indien u een babybed nodig heeft. 

Wasservice is beschikbaar op aanvraag. Gelieve tijdens uw verblijf contact op te nemen met de receptie. Wasgoed dat voor 14u wordt afgegeven, is de volgende dag om 10u klaar.

 Wij hebben strijkplanken en strijkijzers ter beschikking. Gelieve contact op te nemen met de receptie of het van tevoren te bestellen.

– Groepsreserveringen: Voor groepsreserveringen (meer dan 3 kamers) gelden andere voorwaarden en modaliteiten. Neem contact op met de receptie via e-mail of telefoon. Onze reservatie manager zal u dan zo snel mogelijk een persoonlijke offerte bezorgen.

– Beste prijs garantie: Als u rechtstreeks boekt, geniet u van de beste beschikbare prijs. Onze kortingen worden automatisch berekend wanneer u een reservering maakt via onze website, per telefoon of per e-mail.

– Tips en Tricks: voel je vrij om alvast onze huisapplicatie te gebruiken. Onze gids gemaakt voor onze gasten met extra tips over Antwerpen. 

huisregels

In onderstaand reglement vindt u de huisregels die in Hotel O Kathedral gelden. Overtreding van een of meerdere van de huisregels kan onmiddellijk en zonder de gast in te lichten aan de politie worden gemeld, terwijl ook ontzegging van de toegang zal worden gedaan.

Om het verblijf voor iedereen aangenaam te houden, verzoeken wij u onderstaande regels op te volgen:

 • Alle kamers en openbare ruimten in het gehele hotel zijn rookvrij, het overtreden van dit rookverbod wordt gesanctioneerd met een boete van minimaal € 150.
 • Het gebruik van vuur of kaarsen is verboden op de kamers.
 • Het gebruik van drugs is verboden in het gehele hotel
 • Het toebrengen van schade aan de kamer en/of de zich daarin bevindende inventaris en/of decoratie, dan wel het ontvreemden daarvan wordt in rekening gebracht bij de veroorzaker dan wel de hoofdelijk aansprakelijke persoon.
 • Gelieve geen lawaai te maken tussen 23u en 7u.
 • Huisdieren zijn niet toegelaten in het hotel.
 • Hotel O Kathedral behoudt zich te allen tijde het recht uw reservering te annuleren of te wijzigen.
 • Het is niet toegestaan het meubilair in de hotelkamers te verplaatsen.
 • De kamers dienen in originele staat te worden achtergelaten.
 • De kamer dient tijdig en netjes verlaten te worden.
 • De huisregels van Hotel O Kathedral liggen ter inzage bij de receptie.
 • Hotel O Kathedral is gerechtigd u te vorderen het hotel te verlaten bij het niet naleven van de huisregels.

 

 

  Condities en voorwaarden

  Hieronder vindt u de annuleringsvoorwaarden die gelden voor de verschillende tarieven. De toegepaste bedragen en percentages moeten worden betaald door de boeker.

  Deze voorwaarden zijn alleen van toepassing voor reserveringen gemaakt rechtstreeks bij het hotel en niet voor boekingen gemaakt bij externe partijen. Neem contact op met uw boekingsagent voor hun specifieke regelgeving.

  Bijzondere voorwaarden hebben voorrang op de generieke annuleringsvoorwaarden.

  Generieke voorwaarden (Individuele Flexibele reservaties)

  Annuleren is gratis tot 24u voor check in datum 14u.  Annuleringen minder dan 24 uur voor de dag van aankomst: de eerste nacht zal in rekening worden gebracht.

  Bijzondere voorwaarden 

  Flexibele reservaties

  Flexibele reservaties die gemaakt worden met een kredietkaart ter garantie. De gast kan kiezen hoe zij wensen te betalen in het hotel bij aankomst. Er is geen vooruitbetaling, tenzij de gast arriveert na 21:00, dan wordt op de gegeven kredietkaart de eerste nacht in rekening gebracht.

  Indien u kiest voor een overschrijving vragen wij om de overschrijving te voldoen binnen de 4 dagen. Indien wij het bedrag voor die tijd niet hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt de reservatie te annuleren.

  De voorwaarden bij een flexibele reservatie met overschrijving blijven echter hetzelfde. Inden het annuleringstermijn gerespecteerd is zullen wij een terugbetaling uitvoeren. 

  Non-refundable

  Niet-terugbetaalbare (non-refundable) boekingen worden altijd in rekening gebracht voor het totale bedrag van de reservering met toeristenbelasting en het ontbijt bij het maken van de reservering op de gegeven kredietkaart.

  Wij vragen de kredietkaart mee te nemen naar onze vestiging zodat wij de echtheid hiervan kunnen controleren. Als u de kredietkaart niet kan vertonen zal dit leiden tot een verzoek om een alternatieve wijze van betaling.

  Deze boekingen worden niet terugbetaald (non-refundable) dit betekent dat het niet mogelijk is kosteloos te annuleren of te wijzigen.

  Indien u kiest voor een overschrijving vragen wij om de overschrijving te voldoen binnen de 4 dagen. Indien wij het bedrag voor die tijd niet hebben ontvangen zijn wij genoodzaakt de reservatie te annuleren. De voorwaarden bij een niet terugbetaalde (non-refundable) reservatie met overschrijving blijven echter hetzelfde. Het is niet mogelijk kosteloos te wijzigen of te annuleren.

  Indien u kiest voor een andere betaalmethode zoals Bancontact, Ideal of Maestro. Dan gelden dezelfde voorwaarden als voor een niet-terugbetaalbare reservatie en is kosteloos annuleren of wijzigen niet mogelijk en wordt het bedrag per direct in rekening gebracht.

  Speciale voorwaarden (Groepen*)

  (*) groepen = Elke boeking van 3 of meer kamers Voor groepen gelden altijd andere voorwaarden. Deze zullen worden toegelicht bij het maken van de reservering.(*) 

  Speciale voorwaarden (online travel Agencies)

  Zoals bovenstaande aangegeven zijn deze voorwaarden enkel van toepassing voor reservaties direct gemaakt via onze website, telefonisch, per mail of aan de receptie. Indien u een reservatie maakt via een online travel agency (OTA) gelden de voorwaarden van deze OTA. 

  Contacteer ons

  Heeft u nog vragen of wilt u iets toevoegen aan uw reservering. Neemt u dan contact met ons op via ons contactformulier of bel ons. Onze receptionistes zullen u zo snel en goed mogelijk helpen   

  Gegevens onderneming:

  Hotel O Kathedral BV

  Handschoenmarkt 3-5, 2000 Antwerpen

  0032(0)3/500.89.50

  BE0840975251

   

   

  UNIQUE STAY in ANtwerp 


  View our offers in rooms and book your unique experience in Antwerp.
  N

  A unique experience

  N

  Wide choice of rooms

  N

  Views of the Antwerp cathedral