Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Hotel aan de Schelde Antwerpen


Home » Hotel aan de Schelde Antwerpen

Wilt u een hotel aan de schelde in Antwerpen reserveren? Kies voor HotelO Kathedral, dat is gelegen in het centrum van Antwerpen. Vanuit hier wandelt u binnen enkele minuten naar Antwerpen Zuid, waar u de leukste cafés, restaurants, winkels en musea treft. Ook maakt u vanuit het hotel een heerlijke wandeling langs de Schelde.

Design hotel gelegen aan de Schelde in Antwerpen

Ons hotel is gelegen zowel in het centrum van Antwerpen gelegen als aan de Schelde. Vanuit het hotel kunt u tal van activiteiten ondernemen. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Fotomuseum of het MuHKA. Shop de straten van ’t Stad leeg op de Meir of vertoef in een van de restaurants of cafés. Na een plezante dag in Antwerpen keert u terug naar uw hotel in het centrum, waar u op uw kamer kunt genieten van het uitzicht dat u heeft. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal staat namelijk recht voor onze deur. Daarenboven is de Grote Markt en de Groenplaats gemakkelijk en snel te voet te bereiken. Ideaal dus!

Verschillende kamers online te boeken

Bij HotelO Kathedral, gelegen aan de Schelde in Antwerpen, heeft u de keuze uit verschillende kamers. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse tweepersoonskamers, maar ook een eenpersoonskamer of een familiekamer behoort tot de mogelijkheden. Allen beschikken zij over een televisie, badkamer met douche en wifi. Een kamer reserveren doet u via onze website. Wij zien uw reservatie graag tegemoet! Indien u vragen heeft kunt u ons contacteren via het telefoonnummer +32 35008950.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen