Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Hotel Antwerpen Zuid


Home » Hotel Antwerpen Zuid

Wilt u een hotel boeken in het hippe Antwerpen Zuid? Kies voor HotelO Kathedral, dat is gelegen in het centrum van Antwerpen. Vanuit hier wandelt u binnen enkele minuten naar Antwerpen Zuid, waar u de leukste cafés, restaurants, winkels en musea treft.

Design hotel gelegen nabij Antwerpen Zuid

Antwerpen Zuid staat bekend als de hipste wijk van Antwerpen. Het is hier goed vertoeven, zowel bij goed als bij slecht weer. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Fotomuseum of het MuHKA. Na een plezante dag in Antwerpen Zuid keert u terug naar uw hotel in het centrum, waar u op uw kamer kunt genieten van het uitzicht dat u heeft. De Onze-Lieve-Vrouwekathedraal staat namelijk recht voor onze deur. Daarenboven is de Grote Markt en de Groenplaats gemakkelijk en snel te voet te bereiken. Ideaal dus!

Verschillende kamers online te boeken

Bij HotelO Kathedral heeft u de keuze uit verschillende kamers. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit diverse tweepersoonskamers, maar ook een eenpersoonskamer of een familiekamer behoort tot de mogelijkheden. Allen beschikken zij over een televisie, badkamer met douche en wifi. Een kamer reserveren doet u via onze website. Wij zien uw reservatie graag tegemoet! Indien u vragen heeft kunt u ons contacteren via het telefoonnummer +32 35008950.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen