Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Hotel Groenplaats Antwerpen


Home » Hotel Groenplaats Antwerpen

Overweegt u een citytrip te maken en zoekt u daarom een hotel dat gelegen is nabij de Groenplaats in Antwerpen? Dan moet u zeker voor HotelO Kathedral kiezen! Ons hotel is gelegen aan de Handschoenmarkt, op boogscheutafstand van de Groenplaats te Antwerpen vandaan. Ideaal, want onze accommodatie bevindt zich middenin het bruisende stadscentrum van Antwerpen, tussen de vele bezienswaardigheden en horecagelegenheden. Uw citytrip, die begint bij HotelO Kathedral.

Hotel nabij de Groenplaats in Antwerpen: keuze uit verschillende kamers

Beslist u bij HotelO Kathedral een kamer te boeken? Bij ons hotel, nabij de Groenplaats in Antwerpen, heeft u de keuze uit verschillende kamers. Zo kunt u kiezen voor een familiekamer, indien u met de hele familie op stap bent. Ook hebben wij diverse tweepersoonskamers voor verhuur ter beschikking. Bent u alleen op pad? Dan is een eenpersoonskamer heel geschikt. Iedere kamer beschikt over de benodigde voorzieningen, zoals wifi, een flatscreentelevisie en een badkamer met douche en haardroger.

Hotel in Antwerpen nabij de Grote Markt en Groenplaats

HotelO Kathedral bevindt zich middenin het centrum van Antwerpen en dus ook te midden van een gamma aan activiteiten en bezienswaardigheden. De Grote Markt en de Groenplaats zijn vanuit ons hotel te voet te bereiken. Breng een bezoek aan het stadhuis of het vleeshuis en vergeet ook zeker de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal niet. Deze ligt immers voor onze deur. U zult u absoluut niet vervelen tijdens uw verblijf in ’t Stad.

Contacteer ons bij vragen

Wilt u één van onze kamers reserveren? Geef uw reservatie online aan ons door! Indien u vragen heeft over onze voorzieningen en kamers, dan kunt u ons contacteren. Dit doet u door te bellen naar +32 35008950. Wij zijn u graag van dienst.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen