Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Hotel Grote Markt Antwerpen


Home » Hotel Grote Markt Antwerpen

Wilt u binnenkort verblijven in een hotel aan of in de buurt van de Grote Markt in Antwerpen? Slechts op een paar stappen van de Grote Markt vindt u HotelO Kathedral, op de Handschoenmarkt om precies te zijn. Hier kunt u een kamer huren met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Hoe bijzonder is dat wel niet? HotelO Kathedral hoopt u binnenkort te mogen ontvangen.

Hotel nabij de Grote Markt in Antwerpen voor verschillende verblijven

Met welk doel u ook wilt verblijven in een hotel nabij de Grote Markt in Antwerpen, u kunt altijd bij HotelO Kathedral terecht. Wij beschikken namelijk over verschillende soorten kamers, waaronder:

  • Kleine eenpersoonskamers;
  • Kleine, standaard, deluxe en superior tweepersoonskamers;
  • Familiekamers.

Zowel zakenlui als koppels en families zullen bij HotelO Kathedral een geschikte kamer kunnen vinden. Al onze kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, wifi en een badkamer met douche. Vanzelfsprekend worden de kamers elke dag gepoetst en kunt u zelfs op de kamer ontbijten. Wilt u een drankje drinken, maar wilt u liever niet meer het hotel verlaten? Neem dan plaats aan onze bar.

Bezienswaardigheden te voet bereikbaar

Vanuit HotelO Kathedral zijn veel bezienswaardigheden te voet bereikbaar. Vanuit ons hotel staat u zo op de Grote Markt van Antwerpen, waar u bijvoorbeeld het stadhuis vindt. Iets verderop vindt u Het Steen, dat ook een bezoek waard is. Wilt u een kamer reserveren? Dat kunt u gemakkelijk en snel online doen. Indien u vragen heeft, kunt u bellen naar +32 35008950.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen