fbpx

Hotel O Kathedral

Hotel O Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 50 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 100 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Hotel Grote Markt Antwerpen


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u verblijven in een hotel aan of in de buurt van de Grote Markt in Antwerpen? Slechts op een paar stappen van de Grote Markt vindt u Hotel O Kathedral, op de Handschoenmarkt om precies te zijn. Hier kunt u een kamer huren met uitzicht op de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Dit is wat onze accommodatie zo uniek maakt. Hier kan u slapen met zicht op de kathedraal. Hotel O Kathedral hoopt u binnenkort te mogen ontvangen.

Hotel nabij de Grote Markt in Antwerpen voor elk budget

Met welk doel u ook wilt verblijven in een hotel nabij de Grote Markt in Antwerpen, u kunt altijd bij Hotel O Kathedral terecht. Wij beschikken namelijk over verschillende soorten kamers, waaronder:

  • Kleine eenpersoonskamers;
  • Kleine, standaard, deluxe en superior tweepersoonskamers;
  • Familiekamers.

Zowel zakenlui als koppels en families zullen bij Hotel O Kathedral een geschikte kamer kunnen vinden. Al onze kamers zijn voorzien van een flatscreen-tv, wifi en een badkamer met douche of bad. Iedere kamer is ook uitgerust met een airco die individueel bediend kan worden. Vanzelfsprekend worden de kamers elke dag gepoetst en kunt u zelfs op de kamer ontbijten. Wilt u een drankje drinken, maar wilt u liever het hotel niet meer verlaten? Neem dan gerust plaats in onze bar.

Bezienswaardigheden te voet bereikbaar

Vanuit HotelO Kathedral zijn veel bezienswaardigheden te voet bereikbaar. Vanuit ons hotel staat u zo op de Grote Markt van Antwerpen, waar u bijvoorbeeld het stadhuis vindt. Iets verderop vindt u Het Steen, dat ook een bezoek waard is. Wilt u een kamer reserveren? Dat kunt u gemakkelijk en snel online doen. Indien u vragen heeft, kunt u bellen naar +32 35008950.

 

 

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen