fbpx

Kamers

Bekijk ons kameraanbod onderstaande
BOEK NU

Kamers


Small Single Room

Deze kleine eenpersoonskamers zijn gelegen aan de achterkant van het hotel en beschikken over een luxueuze box spring met een topper die zich aanpast aan de vorm van uw lichaam. Deze moderne kamers hebben een open badkamer met regendouche en een flatscreen-tv. Perfect voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar comfortabele kamer in het centrum van de stad.

Faciliteiten:

Hardhouten vloeren, Regendouche, Airconditioning, Haardroger, Zeep, Shampoo en Lotion, Flatscreen tv, gratis wifi, waterkoker met koffie en thee.

Small Double Room

Deze kleine tweepersoonskamers zijn gelegen aan de achterkant van het hotel en beschikken over een luxueuze box spring met een topper die zich aanpast aan de vorm van uw lichaam. Deze moderne kamers hebben een open badkamer met regendouche en toilet en er is een flatscreen-tv aanwezig. Deze kamer is ideaal voor singles of koppels die op zoek zijn naar een eenvoudige, maar comfortabele kamer in het centrum van de stad.

Faciliteiten:

Hardhouten vloeren, Regendouche, Airconditioning, Haardroger, Zeep, Shampoo, Conditioner en Lotion, Flatscreen tv, gratis wifi, koffiemachine en waterkoker.

Tower/Standard Room

De tower kamers zijn gelegen op de bovenste verdieping onder het schuine dak. Vanonder het bed heeft u een prachtig uitzicht op de Kathedraaltoren. De kamers zijn voorzien van een luxueuze dubbele boxspring met een topper, die zich aanpast aan de vorm van uw lichaam. Dit verzekert u een comfortabele en goede nachtrust. Al deze kamers zijn voorzien van een moderne en open badkamer met bad en regendouche en een afgesloten toilet. Daarnaast beschikken deze kamers ook over een flatscreen-tv en zijn ze uitgerust met een op afstand bedienbare air-conditioning om uw comfort te garanderen.

Faciliteiten:

Hardhouten vloeren, bad, regendouche, haardroger, zeep, shampoo, conditioner en lotion, Flatscreen tv, gratis wifi, klein bureau, airconditioning, koffiemachine en waterkoker met koffie en thee, mini-bar (op aanvraag te vullen) uitzicht op de stad, uitzicht op een bezienswaardigheid.

Kathedral/Deluxe Room

Gelegen aan de voorkant van het gebouw, deze kamers hebben een prachtige uitzicht op één van ‘s werelds mooiste kathedralen. Dit zicht is uniek in Antwerpen. Deze moderne design kamers hebben een schilderwerk geïnspireerd op Rubens en geïntegreerd in wand en plafond. De kamer is voorzien van een open ligbad met regendouche en een afgesloten toilet. Al de kamers zijn uitgerust met een luxueuze dubbele boxspring met topper, die zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Dit verzekert u een comfortabele en goede nachtrust. Daarnaast beschikken deze kamers ook over een flatscreen-tv en zijn ze uitgerust met een op afstand bedienbare air-conditioning om uw comfort te garanderen.

Faciliteiten:

Hardhouten vloeren, bad, Regendouche, haardroger, Zeep, Shampoo, Conditioner en Lotion, Flatscreen tv, gratis wifi, klein bureau, airconditioning, koffiemachine en waterkoker met koffie en thee, mini-bar (op aanvraag te vullen), uitzicht op de stad, uitzicht op een bezienswaardigheid.

Square/Superior Room

Gelegen aan de voorkant van het gebouw met uitzicht op de kathedraal. Het prachtige uitzicht op één van ‘s werelds mooiste kathedralen is uniek in Antwerpen. Deze witte moderne design kamers zijn voorzien van een open ligbad met regendouche en een afgesloten toilet. Al de kamers zijn uitgerust met een luxueuze dubbele boxspring met topper, die zich aanpast aan de vorm van uw lichaam. Dit verzekert u een comfortabele en goede nachtrust. Daarnaast beschikken deze kamers ook over een flatscreen-tv en zijn ze uitgerust met een op afstand bedienbare air-conditioning om uw comfort te garanderen.

Faciliteiten:

Hardhouten vloeren, bad, Regendouche, haardroger, Zeep, Shampoo, Conditioner en Lotion, Flatscreen tv, gratis wifi, bureau, kluis, minibar (op aanvraag te vullen), koffiezetapparaat, airco, uitzicht op de stad, uitzicht op een bezienswaardigheid.

Family Room

Gelegen aan de voorkant van het gebouw met uitzicht op de kathedraal. Het prachtige uitzicht op één van ‘s werelds mooiste kathedralen is uniek in Antwerpen. Deze moderne design kamers hebben een schilderwerk geïnspireerd op Rubens en geïntegreerd in wand en plafond. De kamer is voorzien van een open ligbad met regendouche en een afgesloten toilet. Al de kamers zijn uitgerust met een luxueuze dubbele boxspring met topper, die zich aanpast aan de vorm van je lichaam. Dit verzekert u een comfortabele en goede nachtrust. Daarnaast beschikken deze kamers ook over een flatscreen-tv en zijn ze uitgerust met een op afstand bedienbare air-conditioning om uw comfort te garanderen.

Een familie kamer bestaat uit een Kathedral kamer en Budget eenpersoonskamer. Ideaal voor 2 volwassenen en 2 jonge kinderen of een gekozen combinatie van maximaal 4 personen.

Faciliteiten:

Hardhouten vloeren, 2 badkamers met bad en regendouche, haardroger, Zeep, Shampoo, Conditioner en Lotion, Flatscreen tv, gratis wifi, airco, koffiemachine en waterkoker met koffie en thee, uitzicht op de stad, uitzicht op een bezienswaardigheid.