Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Slapen in Antwerpen


Home » Slapen in Antwerpen

Wilt u binnenkort één of meerdere nachten slapen in het prachtige Antwerpen? Kies dan voor een comfortabel en hip ingericht hotel in het centrum, namelijk HotelO Kathedral. Of u nu langskomt voor een zakelijk verblijf, een luxe tweepersoonskamer reserveert met uw lief of u erop uit wilt trekken met de familie: voor iedereen hebben wij een geschikte kamer. Zien wij binnenkort uw reservatie?

Fijn slapen in een hip hotel in het centrum van Antwerpen

De stad Antwerpen kent, zoals u weet, veel hotels. Maar comfortabel slapen doet u bij HotelO Kathedral. Wat voor verblijf het ook betreft, dankzij de verschillende kamers is ons hotel geschikt voor iedereen. Wellicht bent u een zakenman die vanwege een bijeenkomst of vergadering in ’t Stad moet zijn. Dan is het een goed idee om te verblijven in onze eenpersoonskamer. Wilt u een romantisch weekend weg met uw lief? Kies dan voor een van onze tweepersoonskamers. Of als u met uw familie erop uit trekt, dan kiest u voor de familiekamer. Naast onze standaardkamer, beschikken wij ook over een deluxe en superior kamer. Gun uzelf zeker eens wat luxe.

Welke activiteiten gaat u ondernemen?

Omdat ons hotel centraal gelegen is in Antwerpen kunt u na een nacht slapen diverse activiteiten ondernemen en bezienswaardigheden bezoeken. Zo staat u binnen enkele minuten in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal of op de Grote Markt. Als u verder doorloopt, dan staat u op dé winkelstraat van ’t Stad, namelijk de Meir. Ook kunt u diverse musea bezoeken of heerlijk vertoeven in een van de vele cafés en restaurants.

Reserveer uw hotelovernachting eenvoudig

Komt u binnenkort slapen in HotelO Kathedral in hartje Antwerpen? Boek dan eenvoudig en snel een overnachting via de website. Als u op voorhand nog vragen heeft, belt u met onze medewerkers via +32 35008950.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen