fbpx

Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 50 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 100 meter van Groenplaats. Er is een veilige berging voor fietsen bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Fiets Hotel Antwerpen 


Hotel O Kathedral ligt in het hartje van het historisch centrum en is omgeven door wondermooie fietsroutes. Wilt u een tussenstop maken in Antwerpen of wilt u vanuit Antwerpen een fietst uitstap maken? Hotel O Kathedral heeft voor haar gasten een fietsenberging voorzien. Zo kunt u optimaal genieten op de fiets en naast de fiets.

Fietsen in Antwerpen oF fietsen naar antwerpen 

Antwerpen heeft verschillende routes die u laten kennismaken met de mooiste en unieke plekjes van Antwerpen. Onze receptionisten staan klaar om u kennis te laten maken met deze fietsroutes.

Wat denkt u van de fietsroute aan de Stroom? Deze fietsroute leidt je via een net van handige knooppunten langs en over de schelde. Op verschillende plaatsen kunt u een veerboot nemen om de scheldeoever over te steken. Een echt vakantiegevoel!

Waar: Vertrek en eindig bij Hotel O Kathedral: deze route gaat kriskras door Antwerpen, Zwijndrecht, Kruibeke en Hemiksem volgens verschillende knooppunten

 

Ontdek unieke plekjes met de fiets

Ook kunt u met de fiets de haven van Antwerpen verkennen. Zo telt de havenfietskaart vier fietsroutes variërend van 10 tot 60 kilometer. Met de handige applicatie kunt u zelf op verkenning en wordt er naast informatie over de bezienswaardigheden onderweg ook praktische informatie verschaft zoals de overzet tijden van de veerpont.

Waar:  ‘Port of Antwerp’-applicatie

Kijk ook zeker eens op de website van de Velotariër. Hier gaat men op zoek naar de ultieme locaties in de stad om met de fiets te verkennen en even halt te houden. Zo kunt u Antwerpen op een andere manier leren kennen.

Info: www.velotarier.be

Design hotel in Antwerpen met bagageopslag en fietsenberging 

Wilt u uw fiets ergens veilig kunnen wegzetten of wilt u nadat u heeft uitgecheckt nog iets bezichtigen? Laat uw bagage gerust nog even staan in ons bagageopslag of maak gebruik van onze fietsenberging. Heeft u nog vragen over onze kamers of voorzieningen? Aarzel dan niet ons te contacteren. Dit kunt u doen door gebruik te maken van ons contactformulier of te bellen naar +32 35008950.

 

 

 

 

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen