Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Modern hotel Antwerpen


Home » Modern hotel Antwerpen

Bent u op zoek naar een modern hotel in Antwerpen, omdat u graag in deze prachtige stad wilt verblijven? Boek dan zeker een verblijf in HotelO Kathedral. Ons hotel is modern ingericht en onze kamers zijn van alle gemakken voorzien. Zo beschikken zij allen over een televisie en een eigen badkamer met douche. Natuurlijk kunt u ook van onze wifi gebruikmaken. Mogen wij u binnenkort verwelkomen voor een prettig verblijf?

HotelO Kathedral: modern hotel in Antwerpen Centrum

Wanneer u een citytrip in Antwerpen wilt maken, dan is het wel zo fijn als u in het centrum kunt verblijven. Zo kunt u direct vanuit uw hotel de ene na de andere bezienswaardigheid bezoeken. Besluit u Antwerpen binnenkort te bezoeken en zou u graag in een modern hotel willen verblijven? Bezoek dan één van de kamers in HotelO Kathedral. Vanuit hier bent u binnen enkele tellen bij de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal, de Groenplaats en de Grote Markt. Breng een bezoek aan het stadhuis, het vleeshuis of ga gewoon op café om een Belgisch biertje te drinken.

Verblijf boeken

Kortom, in ’t Stad valt er genoeg te beleven. Wilt u een kamer in modern hotel HotelO Kathedral te Antwerpen boeken? Geef uw reservatie online aan ons door, via onze website. Indien u nog vragen heeft, kunt u bellen naar +32 35008950.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen