fbpx

Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 50 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 100 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Origineel overnachten Antwerpen


Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u binnenkort origineel overnachten in de prachtige stad Antwerpen? Boek dan een van de kamers van Hotel O Kathedral. Ons hotel is gelegen in het centrum van Antwerpen. Zeer praktisch, want vanuit hier kunt u te voet een gamma aan bezienswaardigheden bereiken. Staat de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal op uw to-do-list? Kies ervoor origineel te overnachten bij Hotel O Kathedral te Antwerpen en boek een kamer met uitzicht op de kathedraal.

Origineel overnachten in Antwerpen Centrum

Origineel overnachten in Antwerpen doet u dus bij HotelO Kathedral, op de Handschoenmarkt 3. Ons hotel is van alle gemakken voorzien. Zo kiest u uit verschillende kamers met diverse voorzieningen. U kunt in de gehele accommodatie gebruikmaken van gratis wifi. Ook bieden wij een conciërgeservice en worden de kamers dagelijks gepoetst. Wenst u na een nacht logeren in ons hotel in Antwerpen ontbijt op de kamer? Ook dat is voor ons geen enkel punt. Wilt u ’s avonds nog iets drinken, maar wilt u liever niet meer naar buiten? Neem dan gerust plaats aan onze bar en geniet van een heerlijk glaasje met zicht op de Kathedraal van Antwerpen. 

Bezoek de bezienswaardigheden van ’t Stad

Naast dat de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal dichtbij onze accommodatie is gelegen, zijn er tal van andere bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. Zo kunt u na een nacht logeren in Antwerpen binnen enkele minuten naar de Grote Markt of de Groenplaats wandelen voor een lekker drankje. Loopt u iets verder? Dan staat u op de Meir, dé winkelstraat van ’t Stad. Ook kunt u heerlijk wandelen aan de oevers van de Schelde.

Logeren in Antwerpen? Reserveer hotel met positieve beoordelingen!

Hotel O Kathedral heeft al diverse positieve beoordelingen mogen ontvangen. Daarmee bewijzen wij een fijne locatie in Antwerpen te zijn om te logeren. Wanneer u een kamer wilt reserveren in ons hotel, dan kunt u dat doen via onze website. Bij vragen of opmerkingen kunt u bellen naar +32 35008950.

 

 

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen