Hotel O Kathedral

HotelO Kathedral is gelegen in de wijk Antwerpen Centrum in Antwerpen, 100 meter van Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en 200 meter van Groenplaats. Er is een bar bij de accommodatie.

N

Een unieke ervaring

N

Ruime keuze uit kamers

N

Uitzicht op de kathedraal van Antwerpen

Origineel overnachten Antwerpen


Home » Origineel overnachten Antwerpen

Wilt u binnenkort origineel overnachten in de prachtige stad Antwerpen? Boek dan één van de kamers van HotelO Kathedral. Ons hotel is gelegen in het centrum van Antwerpen. Zeer praktisch, want vanuit hier kunt u te voet een gamma aan bezienswaardigheden bereiken. Staat de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal op uw to-do-list? Kies ervoor origineel te overnachten bij HotelO Kathedral te Antwerpen en boek een kamer met uitzicht op de kathedraal.

Origineel overnachten in Antwerpen Centrum

Origineel overnachten in Antwerpen doet u dus bij HotelO Kathedral, op de Handschoenmarkt 3. Ons hotel is van alle gemakken voorzien. Zo kunt u in de gehele accommodatie gebruikmaken van ons wifinetwerk. Ook bieden wij een conciërgeservice en worden de kamers dagelijks gepoetst. Wenst u ontbijt op de kamer? Ook dat is voor ons geen enkel punt. Wilt u ’s avonds nog iets drinken, maar wilt u liever niet meer naar buiten? Neem dan gerust plaats aan onze bar en vertel ons wat wij voor u kunnen inschenken.

Positieve beoordelingen

HotelO Kathedral heeft al diverse positieve beoordelingen mogen ontvangen. Daarmee bewijzen wij een fijne locatie te zijn om te overnachten. Wanneer u een kamer wilt reserveren in ons hotel, dan kunt u dat doen via onze website. Bij vragen of opmerkingen kunt u bellen naar +32 35008950.

Neem contact met ons op!

Interesse in een unieke ervaring?


Bekijk snel ons aanbod in kamers en boek uw unieke ervaring in Antwerpen